Hydro S poolvarmepumpe

Hydro-S varmepumpe on/off

Hydro-S Varmepumpen hjælper med at forlænge badesæsonen og hjælper dig med at nyde din investering i en pool i længere tid i løbet af året.

 Funktioner: Økonomisk og komfortabel, Lavt støjniveau, Overskueligt display, Høj effektivitet, COP op til 6,1, Kabinet lavet af overtrukket stål, R32 gas, som har en 3 gange lavere GWP (global warning potential) end R410A gas, 2 års garanti på varmepumpen, 5 års garanti på kompressor og varmeveksler.
*Maksimum pool volume afhænger af miljøforhold

1 Varmeeffekt og virkningsgrad er angivet ved en udendørstemperatur på 15 °C, relativ luftfugtighed 70 % og en pooltemperatur på 26 °C i overensstemmelse med fransk poolvarmepumpestandard, NF 414. NF 414 anvender samme testprincip som europæisk varmepumpestandard EN 14511:2011, som dog ikke omfatter poolvarmepumper.

2 Opvarmningskapaciteten skal ses som den vejledende værdi for en isoleret pool med overdækning om natten. Et pooltag anbefales som energi besparende pool beskyttelse. Modellerne er primært beregnet til brug i perioden maj-september, hvilket er en normal poolsæson.
For
at forlænge poolsæsonen anbefaler vi at gå en modelstørrelse op.

*Alle priser på Hydro-S varmepumpe  er incl. moms og excl. fragt og levering – Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl.