Napoli

Napoli kantflise er skåret ud af en 6 cm naturstens blok, og designet med en “næse” som giver en flot kant til din swimmingpool

 

 

Sparta

Sparta er en rustik naturflise i lyse varme farver, udover en flot afslutning på poolen, fås Sparta også som terrasse flise til det fuldendte design

Kantfliser Natura

En eksklusiv serie af kantfliser i natursten. Alle fliser er skåret ud af naturstensblokke. Det bliver ikke smukkere.

Napoli kantflise

Kantflise napoliFås i 4 forskellige farver, alle skåret ud af en blok. Med “næsen” som går ud over kanten får du en flot og ekslusiv afslutning på din swimmingpool.
Produkt programmet indeholder et bredt udvalg af lige fliser, radius- og hjørnefliser, så der er en løsning til næsten alle pools.
Derudover findes serien også i terrasse fliser, så du har mulighed for give omgivelserne en helhed i samme design.
Læs mere om Napoli og se vejl. farver her

Kiruna kant flise

Kiruna kantflise

En af de smukkeste løsninger til pool kanten og omgivelserne. Den børstede overflade giver et behagelig og lækker følelse, som stadig er skridsikker. Fås i 6 farver i materialerne granit, basalt og travertin. Og lige som Napoli flisen fås Kiruna også i radius, hjørner, lige og terrasse fliser.
Læs mere om Kiruna og se farver her

Kig forbi og se og mærk det store udvalg af kantfliser

En serie i støbt beton. Vi præsentere et utroligt bredt program indenfor kantfliser. De mange designs og farvemuligheder, giver dig mulighed for et utal af kombinationsmuligheder. Alle kantfliser leveres i et bredt udvalg af lige fliser, radiusfliser og hjørnefliser så de kan anvendes til næsten samtlige former for pools.

Athen kantflise

ATHEN serien blev udviklet, da en stor del af de udenlandske forbrugere efterspurgte netop dette design. Den stigende efterspørgsel på eksportmarkederne samt hjemmemarkedet har gjort, at programmet efterhånden er blevet komplet med mange forskellige radius og hjørner. Næsen, som dykker ned i bassinet, giver et smukt færdigt bassin. Serien egner sig pga. næsen særdeles godt til linerpools.

Leveres med Scandi-Roc´s velkendte rustikke og skridsikre overflade.
Se det store udvalg og vejl. farver her

 

Elegant og unik ”High end” kantfliser og terrassefliser fremstillet af keramisk porcelæn. Serien leveres i 20 mm fliser, som er anvendelig til udendørs samt indendørs brug. Banebrydende for Ceramica serien er at de leveres i et bredt udvalg af bla. radius & hjørner, hvilket ikke tidligere er set i dette omfang.

Maranello kantflise

Maranello kantflise til pool

Endelig kan vi præsentere vores 8 nye farver i Maranello serien. Med deres elegante udtryk og vedligeholdelsesvenlige materiale, er vi overbeviste om, at de vil gøre et stort indtryk i alle poolmiljøer.

Match med tilhørende terrassefliser.

Det kendte Maranello design med poleret og afrundet kant bringer mange nye muligheder i spil, i form af en smuk on-trend farve palette og udvidede formater.

Se udvalg og vejl. farver her

 

Bliv inspireret af denne smukke serie af vådstøbte fliser! Serien er kendetegnende for dets lyse farver i Indian White og Indian Beige. Fås som galt flise og en flise med struktur. Med de tilhørende belægningsfliser kan du skabe rammerne om et gennemført sydtropisk poolområde. Klik dig videre og lad dig inspirere.

 

Sparta kantflise

Sparta er kendetegnet ved det enkelte og varme udtryk i flisen. Leveres i farverne Indian White og Indian Beige. Fliserne fås i mange forskellige radiusmål så de kan passe til næsten samtlige pools på markedet. En utrolig flot og stilfuld flise! Se også tilhørende belægningsfliser som fuldender serien.
Se mere og vejl. farver her

Hent Monterings vejledning kantfliser

Se vedligeholdelse af de forskellige sten typer her

Siloxan WB

Imprægneringsvæske til beton. En farveløs behandling som gør betonfliser mere resistent overfor udefrakommende misfarvninger.  3-5 m2 pr. liter. Kommer i 5L dunke. Anbefales til serien RUSTICA

LITHOMEX Naturstensimprægnering

Imprægneringsvæske til natursten. En farveløs behandling som gør naturfliser mere resistente overfor udefrakommende misfarvninger. 20-25 m2 pr. liter. Kommer i 1L dunke. Anbefales til serien NATURA.

Protec Hydro

Imprægneringsvæske til vådstøbt beton. En farveløs behandling som gør betonfliser mere resistent overfor udefrakommende misfarvninger. 10 m2 pr. liter. Kommer i 1L dunke. Anbefales til serien Olympia

* Der tages forbehold for farvegengivelse, udgående varer, leveringstider og andre udefra kommende hændelser.