Pool tilbehør hos Stilco.

I forretningen i Haslev finder du et stort udvalg i pool tilbehør, uanset om det er tilbehør, til etablering af en ny pool, til vedligeholdelse af eksisterende swimmingpool, udstyr til renovering eller opgradering, underholdning i poolen eller reservedele til pumper osv. så finder du det her.
Skulle der være noget du mangler, har vi et bredt udvalg af leverandører i ryggen, der er klar til at hjælpe med at få delene frem hurtigst muligt.
Kom ind og hør hvordan det med enkelte udskiftninger af ældre dele, er muligt at spare penge på strøm og drift af din pool.

Pumper

Pooltag

Varmepumper

Sandfilter

Poolrobot skagerrak 30i

Pool støvsuger

Pool lys

Børster

Pool stiger

Saltklorinator

Kemi pumpe welldana

Kemikalie pumpe

Skimmere

Kantfliser

Fittings

Pool tiger

termocover swimmingpool

Termocover

termocover swimmingpool

Overdækning

Har du en pool af ældre dato med de originale dele, så er der som regel en del penge at spare på strømregningen hvis du skifer til nyt. F.eks. en pool pumpe med variabel hastighed eller en frekvensomformer. 

Har du en On/off varmepumpe, så kan det i mange tilfælde betale sig at kigge på en inverter varmepumpe, som bruger markant mindre strøm når din pool har nået den ønskede temperatur.

Har du varmepumpe eller solvarme, så er det vigtigt at holde på varmen i swimmingpoolen. Den billigste løsning er et termocover, i en god kvalitet. Det hjælper udover at holde på varmen også med at øge temperaturen, når solen skinner på det. Samtidig hindrer det fordampning og bør derfor altid være på når poolen ikke bruges.

Ønsker man et kraftigere cover, som også er mere håndterbart, så kan man kigge i retning mod lamel covers eller bar covers.
Et bar cover er en kraftig PVC dug, med aluminiums rør som ligger på kanten af poolen. Herved fungerer det også som sikkerhedscover. Disse fås i flere farver og styrker, og med manuel eller en maskinel af og på rulning.

Et lamel cover, består af flere sammensatte lameller som flyder oven på vandet. Selve oprulningen kan enten stå for enden af poolen eller bygges ind under vandet. Sidst nævnte løsning er smart ved nybygning af en pool, og giver en stilren design løsning. Lamelcoveret kan også fås i flere farver og materialer.