PH- og klorstyring kemikaliepumpe

PH Expert og Chlor Expert er et godt skridt på vej mod en automatisk pool, ikke at du bare kan læne dig tilbage og nyde sommeren, men lidt har også ret.
Med en kemikaliepumpe får du hjælp til at holde din pH værdi eller klorindholdet i din swimmingpool

 

Kemikaliepumpe pH eller redox

Kemi pumpe welldana

Digital doseringspumpe i meget høj kvalitet med indbygget progammerbar kontrol, for dosering med flydende pH eller redox. Let at justere til præcis ønskede mængde op til 2 liter. Max 10 bar.
Sensor og flowcelle medfølger ikke.

Welldana Station

Welldana station

Med Station får du en fuldautomatisk kemi -og poolstyring, hvor pH og klorværdien styres. Alle målinger kan udlæses til ekstern brug. Derudover medfølger pumper (2 styk) til klor og syre. Flowkotrol er standard.

Skulle det ske at du har brug for mere klor, har chlor expert indbygget boost funktion, som kan øge doseringen efter behov.

 

PH expert fra Zodiac

Med pH expert kemikaliepumpe fra Zodiac holder du nemt en pH værdi i din swimmingpool på de anbefalede 7,0 – 7,6.
Det er nødvendigt at holde pH værdien inden for de anbefalede rammer, for at bevare vand kvaliteten og sørge for at kloren, har en effektiv virkning.

Når din pool har en velreguleret pH, mindsker du brugen af klor samtidig med at du modvirker algevækst og irriterede øjne.

pH expert kan med fordel bruges sammen med Chlor expert eller med en salt klorinator (salt anlæg) fra Zodiac’s Ei² expert.

Chlor expert fra Zodiac

Chlor expert kemikalie pumpe

Chlor expert fra Zodiac sørger for korrekt klor indhold, ved hjælp af præcise målinger.
Du skal altid anvende Chlor expert kemikaliepumpe sammen med pH expert, på den måde får du altid korrekte værdier på både pH og klor, samtidig med at du altid har rent og klart pool vand.

Skulle det ske at du har brug for mere klor, har chlor expert indbygget boost funktion, som kan øge doseringen efter behov.

 

Montering

For nem og hurtig montering af din kemikaliepumpe har Zodiac udviklet POD-kit, som monteres på røret hvor efter du nemt og hurtigt kan tilslutte pH og/eller Chlor expert. Det bliver ikke nemmere, hellere ikke når slanger og tilslutninger skal udskiftes.