Pool varmepumpe

Med en varmepumpe koblet til din pool, kan du forlænge pool sæsonen med et par måneder. Her er du ikke afhængig af sol, da de fleste varmepumper virker helt ned til 0º. For at undgå at varmen forsvinder i løbet af natten, anbefales det at du har et termocover, lamelcover eller et pooltag.

Selvom el priserne er steget voldsomt meget, er en pool varmepumpe stadig den mest økonomiske løsning. Og vælger du en inverter varmepumpe sparer du rigtig meget i forhold til en on/off model. I nogle tilfælde er det en god investering at gå en størrelse op, specielt hvis din swimmingpool’s vandindhold er i den øvre del af varmepumpens specificationer. Har du en fritstående, eller en pool der står i åbne områder kan det også være svært at følge med.

Hvad skal man vælge?

Der er i de seneste år kommet mange mærker og varmepumper på markedet, og det kan være svært at blive klog på hvad virker og hvad holder. Så ud fra hvad ens behov er, så er der helt sikkert en model der passer til dit din pool.
Ønsker du en lang badesæson, så er det vigtigt at den varmepumpe du vælger, kan køre ved lave temperaturer. I dag findes der modeller der virker helt ned til -15­°.
Er du ikke til vand der er for varmt, så findes der modeller der også kan køle vandet.
Men uanset hvad man er på udkik efter, så er det vigtigt at få mest ud af den strøm man sender ind. Inden for varmepumper snakker man COP værdi, kort fortalt hvad får man ud af 1 KW. De fleste producenter beregner COP værdien, ved en luft temperatur på 15° en vandtemperatur på 26° og en luftfugtighed på 70%. det giver en meget god retningslinje for vejret i Danmark. Andre vælger at vise COP værdien ved f.eks. en luft temperatur på 26°, vand 26° og fugtighed 80%, det giver en meget højere COP. Så derfor er det en god ide at have øjnene med sig i jagten på den perfekte pool varmepumpe til dit behov.

Vi fører b.la. varmepumper fra Gullberg & Jansson og Welldana, som er nogle af de førende mærker specielt designet til det nordiske marked.

P-serien

Pool varmepumpe

PMH inverter

Comfortline inverter varmepumpe til pool

Comfortline inverter

Hydro S poolvarmepumpe

Hydro-S