Saltgenerator / saltklorinator

Det er blevet meget populært at fremstille sin “egen” klor med en salt klorinator. Udover at din pool er nemmere at holde, er en af de andre fordele at vandet føles blødere, og man oplever mindre irrititation for hud og øjne end traditionelt pool vand.

BEMÆRK! Brug ikke saltklorinator, hvis du har rustfri pooldetaljer eller bronzepumper – brug kun detaljer af plast eller titan.
Husk også at kontrollere klor og pH værdi jævnligt.

Kripsol KLX

Kripsol KLX saltgenerator, består af en stilfuld kontrolboks, en monopolar flowcelle som sikrer minimal tilkalkning, og føler.
Med en saltgenerator får du bakteriefrit vand, ved at generatoren udvikler natriumhypoklorit af saltvand. Processen er en elektrolyse proces, som foregår i selve flowcellen.
En af fordelene er at føleren hele tiden sørger for den optimale klor mængde, så man undgår situationer hvor der er for meget eller for lidt klor i poolen. Det giver også muligheden for at tage væk en weekend uden at skulle frygte at komme hjem til en grøn pool.
KLX kan udbygges med Wifi modul

EI² EXPERT

En saltklorinatorer med lang holdbarhed, takket være kvalitets titanium elektroder får du en celle leve tid op til 10.000 timer.
Den kompaktecelle og en vandtæt kappe (IPX5) gør at EI² Expert kan sættes op de fleste steder også i meget fugtige rum.
Kontroleret klor produktion, med 4 indstillinger og tidsindstilling har du total kontrol over klor produktionen alt efter sæsonen og brug af poolen. “Boost”mode øger klor mængden hurtigt. Low mode reducerer klor produktionen til 10% når du har cover på poolen. De 2 sidste indstillinger Summer og Winter supplerer boost og low med normale indstillinger for sæsonen.
Selvrensende celle gør vedligeholdelsen minimal, men som altid skal man selv holde øje, specielt hvis du bor i områder med hårdt vand.

eXO IQ WIFI

Top modellen inden for saltklorinatorer, med integreret WiFi modul så du kan styre systemet med en app. eXO IQ kan med fordel udbygges med pH- eller dual link, som giver øget kontrol over pH, klor og orp indhold.
eXO IQ har ligesom EI² EXPERT titanium celle som har en holdbarhed på ca 10.000 timer.
På denne salt klorinator får du hele 3 års materiale garanti og 1 års materiale garanti på sensorer.
Selve systemet kommer med alt nødvendigt tilbehør og er rimeligt nemt at montere.
Kig forbi og få et samlet tilbud på eXO IQ og en pH- eller dual link.

Selv om de fleste saltgeneratorer har selvrensende systemer, kalker cellen ofte til med tiden, og når dette sker nedsættes strøm gennemgangen og bremser produktionen af klor/brom. For at forlænge leve tiden på din salt generators flowcelle, er en rengøring en god ide og her kommer saltgenerator cleaner ind i billedet.
Cleaneren fjerner kalk på 6-12 timer og din flowcelle er klar til at yde optimalt igen.