Pool pumpe.

pool pumpe

Pool pumpe til både store og små swimmingpool’s. Pool pumper findes i forskellige størrelser og udformninger alt efter pool størrelse og vand mængde. Hvis din pumpe har en del år på bagen, er det muligt at der er penge at spare ved at skifte den gamle pumpe ud med en af de nye energibesparende pool pumper. Vi samarbejder med de førende firmaer inden for pool pumper, b.la. Astral, Kripsol, Pentair, Hayward og mange flere.

Jo større, jo bedre?

Lad os bare slå det fast med det samme, din pumpe skal være dimensioneret til din pool og dit sandfilter. Hvis der er for meget tryk på, vil vandet ikke nå at blive filtreret ordentligt, og du ender med at bruge en masse strøm uden at få en optimal filtrering. Så pumpe og filter skal passe til hinanden.

pool pumpe

VIRON fra Astral pool

Ydelses kapacitet op til 18 m3 i timen. P600 har samme funktioner og egenskaber som P320, men har større forfilter og en kapacitet op til 36 m3 i timen.
Har indbygget 24 timers timer. Meget simpel og brugervenlig. Ved at øge eller sænke hastigheden ændres vand gennemstrømningen, hvis man feks. halverer hastigheden på pumpen så falder energiforbruget med mere end 85% og du kan opnå en besparelse på 4200,- kr til 7200,- kr om året alt efter hvor meget pumpen kører. Hvis man forestiller sig at strømmen udelukkende kommer fra kulfyrede kraftværker, vil man reducere co2 udledningen med 80%.

VICTORIA+ fra Astral pool

Høj ydelse, lavt lydniveau og stort forfilter, er nogle af de ting der adskiller VICTORIA pumpen fra discount modeller.
Med gennemsigtigt låg som gør det nemt at se ned til det 4,7 ltr store forfilter, så du kan se hvornår en rensning er påkrævet.
Det glasfiber armerede polypropylen pumpehus, sikrer en lang holdbarhed.
1% saltvands bestandig.
Findes i modeller fra 8m3/t og op til 34m3/t, og i 230v og 400v

Koral Pool pumpe

 

Koral® serien fra Kripsol® er en velkendt pool pumpe i Skandinavien. Pumpen er relativ støjsvag og har stor kapacitet. Denne serie har modeller til pools med vandindhold helt op til 150 m³ og er godkendt til pool med salt indhold op til 3%

Poolpumpe Ondina

Ondina® serien fra Kripsol® er en god medium pool pumpe. Pumpen er velegnet til små – medium størrelser pools, men serien spænder op til 85m3. Ligesom Koral pumpen er Ondina godkendt til pools med saltindhold op til 3%

 

Reservedele til pool pumpe

Hos STILCO har vi selvfølgelig et stort udvalg af reservedele til pool pumper. Vi har et stort udvalg af O-ringe og pumpe kurve på lager, og et bredt netværk af leverandører som kan hjælpe med de fleste andre dele til netop din pumpe.

Hvis du har mulighed for det, så er det altid en god ide at have model nr. og producent med når du kigger forbi. Det er en stor jungle at finde rundt i poolpumpe markedet, da der efterhånden findes mange producenter og modeller.

Men kig ind så kigger vi på det.

Frekvens omformer

Med en frekvens omformer, har du nu mulighed for at opgradere din single speed pumpe, til en strømbesparede model.

Frekvensomformeren har 3 standard hastigheder og 4 tidsindstillinger, så du kan indstille din pumpe til dit behov.

Fordelen ved at kunne ændre hastigheden er at når din pumpe ikke kører på fuld kraft, så bruger den mindre strøm.
med de strømpriser vi har for tiden er den hurtigt tjent hjem, og du har samtidig formindsket CO2 udledningen.

Kig ind i vores forretning, Finlandsgade 25 4690 Haslev og hør mere.