Pool kemi

Vi har fuldt produktsortiment fra Wendt & Sørensen A/S, som siden 1971 har arbejdet med special kemikalier b.la. med produkter som HTH, Saniklar, specielt til renholdelse og vedligeholdelse af swimmingpool.
Alt inden for desinfektion, vandbalance, klorfri vandbehandling, testudstyr, fjernelse af misfarvning m.m. Kort fortalt alt du skal bruge for at holde vandet rent og klart.

Når vi snakker pool kemi, er det vigtigt at bruge de rigtige produkter på det rigtige tidspunkt. Det er vigtigt at teste inden man bare doserer pool kemi.

Ustabiliseret eller stabiliseret klor

Inden for pool kemi støder vi ofte på begrebet ustabiliseret eller stabiliseret klor. Stabiliseret klor indeholder cyanursyre, som fungerer som et uv filter/solbeskytter til din pool. Hvis du ikke har stabilisator i pool vandet, så vil du opleve at kloren “brænder” af på dage med meget solskin. Så derfor er det vigtigt at have en del cyanursyre i vandet, men endelig ikke for meget, da du så får det der hedder klorlås.

Så når du starter din pool op med helt rent vand, er cyanursyren på nul. Her kan du så vælge i en periode at klore din pool med f.eks. Maxi 2000 tabs, Mini klor eller quickklor med stabilisator. Så vil du hen ad vejen få opbygget cyanursyren i vandet, også her er det vigtigt at du får testet dit pool vand, så du pludselig ikke får for meget stabilisering i.
En anden måde at få cyanursyre nok i poolen er ved at tilsætte saniklar Chlorine Stabilizer, som røres op i rent vand til det er helt opløst, og så hældes rundt i poolen bagefter. Så er dit bade vand klar til brug og efterfølgende er det vigtigt at bruge ustabiliserede klor produkter som f.eks. HTH granulat eller HTH Temposticks.

Test dit badevand.

Er din pool ramt af alger og belægninger, eller er du bare i tvivl om pH-værdien. Så kig forbi med en vandprøve og få testet dit badevand gratis. Vores test viser med stor nøjagtighed tilstanden af vandet og derefter kan vi guide dig til, hvordan du får genoprettet balancen i vandet igen.

 

HTH – Saniklar produkter

Pool kemi - HTH granulat 10 kg

HTH klor er verdens mest anvendte produkt til sikring af rent badevand i både private og offentlige swimmingpools.

kemi swimmingpool Tempo stick HTH

Saniklar/HTH Tempo Stick er et moderne desinfektionsmiddel til kontinuerlig dosering af klor til poolen.

Pool kemi HTH shock

HTH Shock Powder er et let opløseligt pulver, der kan strøs ud over vandet og skal således ikke opløses. Produktet er baseret på calciumhypochlorit (ustabiliseret klor), der derfor ikke danner klorlås i din pool

pool kemi - Hth briketter

HTH Briquettes er 7 grams klortabletter baseret på calciumhypochlorit (ustabiliseret klor), der derfor ikke danner klorlås i din pool.

Saniklar Super Boost

Saniklar Super Boost Granulat er det samme produkt som HTH Granulat. Saniklar Super Boost Granulat er et let opløseligt klorgranulat baseret på Calciumhypochlorit.

Maxi 2000 Saniklar

Saniklar Maxi 2000 er en langsomt opløselig 200 grams klortablet, der over en uge afgiver en vedligeholdelses dosering af klor, floknings- og algemiddel.

Vandbalance produkter

PH minus Saniklar

Saniklar pH-minus benyttes til at sænke vandets pH-værdi.
Perfekt poolvand kræver en pH-værdi mellem 7,0 – 7,4.

 

Saniklar pH Plus

Saniklar pH-plus benyttes til at hæve vandets pH-værdi.
Perfekt poolvand kræver en pH-værdi mellem 7,0 – 7,4.

 

Anti chlor - Anti klor Saniklar

Saniklar AntiChlor benyttes til at fjerne klor eller brom i vandet, hvis man har tilsat for meget klor/brom i vandet.

Vægt 1.2 kg

Alka Plus pool

Saniklar Alka Plus hæver alkaliniteten i dit poolvand, og hjælper dig med at holde vandet i din pool i balance.
Du skal måle og eventuelt justere alkaliniteten ved vandskifte, eller såfremt der opstår problemer med at opretholde en stabil pH-værdi på mellem 7,0-7,4.

 

 

Pool kemi - klor stabilisering

Chlorine Stabilizer er cyanursyre på granulatform som forhindrer solens UV-stråler i at nedbryde poolens klorindhold. Chlorine Stablizer anvendes udelukkende i udendørs pools.

 

Anti chlor pool

Calcium Up bruges til at hæve vandets calciumhårdhed for at undgå korrosion.

Ved at bruge Calcium Up forebygger du beskadigelser på poolen i områder med blødt vand.

Special produkter

Winterclean Saniklar

Saniklar Winter Clean er et moderne konserveringsmiddel der – sammen med det anvendte desinfektionsmiddel – sikrer poolvandets hygiejniske kvalitet, samt modvirker udfældning af kalk- og metal på poolens sider og bund.

 

 

pool kemi - super kleral

Saniklar Super Kleral er et moderne højeffektivt kombinationsprodukt, der mindsker risikoen for algeangreb, flokker døde alger og reducerer udfældning af kalk og metaller i vandet.

Super Gel liner rens

Saniklar SuperGel er et effektivt middel til at fjerne genstridige belægninger og smudskanter omkring swimmingpoolens vandlinje. Gel konsistensen gør produktet  velegnet til rensning af lodrette flader.

pool kemi - Sunflock

Saniklar SunFlock Magic Rolls er et langsomt opløseligt flokningsmiddel, der lægges i skimmerkurven og doseres over et par dage. Et sandfilter fungerer optimalt, når poolvandet kontinuerligt tilføres flokningsmiddel.

 

 

Pool kemi - Clear water

Saniklar Clear Water er et flydende flokningsmiddel, der anvendes, hvor der ønskes en hurtig forbedring af poolens klarhed.

saniklar okkerrens

Super Okkerrens er ren ascorbinsyre (C-vitamin), der opløser okkerbelægninger i poolen.

Klorfri pool

Bromin tabletter
SpaCare Bromin Tabs bruges som alternativ til langsomt opløseligt klor for at sikre vandhygiejnen i swimmingpools. Produktet anbefales til brug i udendørs og indendørs spa, whirlpools og børnebassiner, hvor man ønsker at undgå klorlugt.

Tabletterne skal tilsættes i en Maxi Tabletflyder/doseringsrør – aldrig direkte i vandet.

Produktet skal bruges sammen med Saniklar Super Blue.

 

 

 

 

Superblue
Saniklar Super Blue tilsættes til poolen for at opnå en forstærket desinfektion og en reduceret risiko for grønt vand i form af algevækst. Derfor fungerer produktet som et godt alternativ til klor i den forebyggende vandpleje i poolen.

Produktet kan bruges sammen med alle desinfektionsmidler – dog undtaget BAQUACIL PHMB 2 in 1. Produktet forbedrer desuden badevandets mikrobiologiske kvalitet.

 

Aktiv oxygen

Saniklar Active Oxygen 3 in 1 benyttes til pools, hvor der ønskes klorfri vandpleje og er en kombitablet, der udfører 3 opgaver samtidig; desinfektion, balancering og klaring. Produktet kommer i 200 grams tabletter og skal anvendes i kombination med Saniklar Super Blue.

Produktet må ikke anvendes sammen med BAQUACIL PHMB 2 in 1.

Vær ikke bange for at spørge

Når vi snakker pool kemikalier, er det altid bedre at spørge en gang for meget. Hvis du er i tvivl om hvad du skal gøre, er du altid velkommen i forretningen på Finlandsgade 25, 4690 Haslev. Tag gerne en vandprøve med, så kan vi bedre guide dig.