Spa kemi

Vi har fuldt produktsortiment fra Wendt & Sørensen A/S, som i mere end 45 år har arbejdet med special kemikalier til swimmingpool og spa
Alt inden for desinfektion, vandbalance, klorfri vandbehandling, testudstyr, fjernelse af misfarvning m.m. Kort fortalt alt du skal bruge for at holde vandet rent og klart.

Test dit badevand.

Er din pool ramt af alger og belægninger, eller er du bare i tvivl om pH-værdien. Så kig forbi med en vandprøve og få testet dit badevand gratis. Vores test viser med stor nøjagtighed tilstanden af vandet og derefter kan vi guide dig til, hvordan du får genoprettet balancen i vandet igen.

 

Produkter med klor

Spa kemi Tab Twenty

SpaCare Tab Twenty er langsomt opløselige 20 grams multitabletter, som indeholder klor, flokningsmiddel, algemiddel og pH-stabilisering. Produktet sikrer vandhygiejnen i dit spabad.

 

Spa kemi Sunwac 9

SunWac 9-tabletterne er lillebror til SpaCare SunWac 12-tabletterne, som er Skandinaviens mest solgte spaprodukt.
500 – 1000 ltr.

 

Spa kemi Sunwac 12

Med SunWac 12 opnår du rent og velduftende vand i dit spabad. Produktet er tilsat organisk egyptisk mynteekstrakt, som giver vandet en dejlig, afslappende duft, samtidig med at klorindholdet i tabletten sikrer, at du bader i rent vand.

Spa kemi Sunwac 3

SpaCare SunWac 3 er den originale klassiske spatablet, der med 100% sikkerhed fjerner risikoen for farlige Legionella bakterier i indendørs spabade.

Spa kemi - Sunwac 2

SpaCare SunWac 2 er et rengørings og desinfektionsprodukt til rengøring af dit spabades skjulte rør- og pumpesystem og til desinfektion af selve karret.

Spa kemi Minichlor

SpaCare MiniChlor har en klassisk klorduft og er et af vores højkvalitets standardprodukter, som er fabrikeret i reneste kvalitet – uden tilsætning af unødvendige kemikalier.

Vandbalance produkter

Spa kemi - pH up

For at holde dit badevand i balance, er det vigtigt, at du måler pH-værdien med jævne mellemrum – dog gerne mindst en gang om ugen.


Spa kemi - pH Down

Har vandet en værdi på over 7,4 anbefaler vi, at du bruger SpaCare pH-Down Granular – så sænker pH-værdien sig.


Spa kemi - Alka Up

SpaCare Alka Up hæver alkaliniteten i dit spabad og hjælper dig med at holde vandet i din spa i balance.

Spa kemi - Alka Down

SpaCare Alka Down sænker alkaliniteten i dit spabad og hjælper dig med at holde vandet i din spa i balance.

 


Spa kemi - No Scale

Med SpaCare No Scale reduceres risikoen for, at kalk- og metal udfældes og sætter sig som kalk- eller jernholdige belægninger i din spa.


Anti chlor pool

Calcium Up bruges til at hæve vandets calciumhårdhed for at undgå korrosion.

 

Vedligeholdelses og pleje produkter

Spa kemi - Spaclean spray

Snavset vandlinje? SpaCare SpaClean Spray sprayes på det snavsede område og fjerner nemt fastsiddende snavs i indendørs- og udendørs spabade.

 


Spa kemi - Pipe cleaner

SpaCare Pipe Cleaner anvendes til rengøring af det skjulte rørsystem i mindre spabade med et vandindhold under 500 l – altså indendørs spa.

Spa kemi - Descaler

SpaCare Descaler er et koncentreret afkalkningsmiddel til skånsom afkalkning af udendørs og indendørs spabade. 2,5 kg rækker til 200 liter vand.
OBS! Må kun bruges i ikke-klorholdigt vand.

Spa kemi - Cleansing cream

SpaCare Cleansing Cream bruges til overfladerengøring af dit spabad. Produktet har en mild skureeffekt og fjerner fastsiddende snavs i udendørs og indendørs spa.
 

 


Spa kemi - Beauty Polish

SpaCare Beauty Polish gør det nemt at genskabe glansen på dit spabad. Spakarret friskes op, mens overfladerne forsegles og bliver mere snavsafvisende.

Spa kemi - Cover protect

SpaCare Cover Protect benyttes til at imprægnere termocoveret på din udendørs spa efter rengøring med SpaCare Cover Cleaner

 

Spa kemi - Cover cleaner

SpaCare Cover Cleaner bruges til at rengøre termocoveret på din udendørs spa. Efter endt rengøring anbefales imprægnering med SpaCare Cover Protect


 

 


Spa kemi - Foam Down

Oplever du, at der kommer skum på vandoverfladen i din spa? Skum kan opstå på grund af mange ting. De mest almindelige grunde er dog kosmetik og sæberester.

Spa Kemi - Filter cleaner

Filteret i din spa opsamler mange former for snavs, når spaen er i brug, som danner en belægning på filteret som til sidst ikke længere kan rense vandet.

 

Spa kemi - Bright & Clear

SpaCare Bright & Clear er et flydende flokningsmiddel, som får små partikler i vandet til at samles, og som gør det nemmere for filteret at fjerne dem.

 


Spa kemi - Biofilm cleaner

Der er over 100 meter slanger og rør i en moderne udendørs spa. Holdes disse slanger og rør ikke fri for biofilm og bakterier, er det ikke muligt at opretholde en tilfredsstillende vandkvalitet i spabadet.

Spa Kemi - Filter cleaner

Filteret i din spa opsamler mange former for snavs, når spaen er i brug, som danner en belægning på filteret som til sidst ikke længere kan rense vandet.

 

Klorfrie produkter til spa

Spachock - Klorfri spa

SpaCare SpaChock er et klorfrit spaprodukt, som oxiderer vandet og sikrer vandhygiejnen i udendørs spa.

I tilfælde af uklart vand i spaen kan du bruge SpaCare SpaChock.

 

 

 

Bromin tabs klorfri spa

SpaCare Bromin Tabs bruges til sikring af vandhygiejnen i udendørs spa for at undgå klorlugt.

Produktet skal bruges sammen med SpaCare SpaChock.

Active Oxygen Granular

SpaCare Active Oxygen Granular (A) er et oxidationsmiddel, der benyttes sammen med SpaCare Oxy Plus Activator Liquid (B) for at opnå et lugtfrit alternativ til klor- og bromholdige desinfektionsmidler i din spa.

 

Oxyplus Activator

SpaCare Oxy Plus Activator Liquid (B) er et effektivt langtidsvirkende desinfektionsmiddel, som bruges sammen med SpaCare Active Oxygen Granular (A) for at opnå et lugtfrit alternativ til klor- og bromholdige desinfektionsmidler i din spa.

 

Filtre til spa

Filter til udendørs spa. Vi har lager af de mest anvendte spa filtre, og skaffer gerne hvis det er muligt til din spa. Hvis dit spa filter kun er lettere snavset, så kan det mange gange betale sig at, bruge filter cleaner så forlænger du leve tiden på dit filter