Welldana® FPH er en effektiv pool varmepumpe, i udendørs luft temp. ned til +0°C. Den er produceret med de bedste komponenter, der er garantien for en lydsvag, solid og sikker drift.  Plastkabinet med indvendig forstærket ramme. Anbefales til kystområder (ruster aldrig). 5 temperatur sensorer – Fuldautomatisk temperaturstyring. Høj effektiv varmeveksler i titanium – for klor- og saltvand. COP værdi op til 5,7 v/26°C luft temp. Lydniveau ned til 34 db v/ 10 m. Anbefalet kapacitet kræver pool termotæppe. (Er man i tvivl, vælg en størrelse op). 5 års garanti på kompressor

1 Varmeeffekt og virkningsgrad er angivet ved en udendørstemperatur på 26 °C, relativ luftfugtighed 80 % og en pooltemperatur på 26 °C i overensstemmelse med fransk poolvarmepumpestandard, NF 414. NF 414 anvender samme testprincip som europæisk varmepumpestandard EN 14511:2011, som dog ikke omfatter poolvarmepumper.

2 Opvarmningskapaciteten skal ses som den vejledende værdi for en isoleret pool med overdækning om natten. Et pooltag anbefales som energi besparende pool beskyttelse. Modellerne er primært beregnet til brug i perioden maj-september, hvilket er en normal poolsæson.
For
at forlænge poolsæsonen anbefaler vi at gå en modelstørrelse op.

*Alle priser er incl. moms og excl. fragt og levering – Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl.