Nova Comfort.

Endnu engang viser den danske sommer sig fra en kedelig side. Men vidste du, at du kan vende ryggen til dårligt vejr og stadig nyde din pool? F.eks. kan du med Nova Comfort pooltaget altid tage en svømmetur selvom det regner og vinden rusker.

Selvom Nova Comfort er et lavt pooltag, så er der stadig god frihøjde så du kan bruge swimmingpoolen selvom taget er på. Er solen fremme er det nemt at skyde taget til side og du kan nyde poolen som altid.

Økonomien i et pooltag.

Selvfølgelig koster et pooltag penge, men investeringen er som regel givet godt ud. Den vigtigste fordel er helt klart flere pool dage, men der er mange grunde til at overveje et pooltag. Med et pooltag slipper du for meget af det snavs og forurening, der kommer i den fri natur. Samtidig kan du spare en del på kemikalierne. og sidst men ikke mindst så sørger pooltaget for at holde på varmen og på en varm solrig dag kan du i bedste fald opnå en temperatur stigning på 6-8 grader.

Nova Comfort ligger i 7 forskellige standard mål og kan også speciel fremstilles hvis der ikke er en der passer.
Modellen får i kanalplast eller helt glasklart.

Det er også muligt at få profilerne i antracit grå. Og ønsker du at kunne skyde taget helt væk fra poolen, findes der også forlænger skinner som ekstra udstyr.
Kom ind og se udvalget, og få den rigtige løsning til din pool.