Sommeren 2018

Så skal man da lige love for at det blev sommer, al den varme vi manglede sidste år er kommet med en del forsinkelse.
Og det ser ud til at fortsætte lidt endnu, hvis DMI får ret i deres prognoser.
Normalt plejer man at sige det gode vejr kommer når børnene starter i skole igen, jeg tror de fleste vil give mig ret i at det behøver ikke blive meget bedre end det er nu.

Dmi’s prognoser for de næste par uger “I  uge 31 og 32 ligger et højtryk nær Danmark, og det solrige, varme og tørre vejr fortsætter. Generelt kommer dagtemperaturen til at ligge mellem 23 og 28 grader, nogle dage lokalt over 30 grader, og der er fortsat mulighed for tropenætter. Afhængig af højtrykkets position kan vi få besøg af svage lavtryk og fronter. Sker dette, bliver det i perioder lidt mere skyet og lidt køligere, og der vil samtidigt komme lokale byger, som kan være kraftige og med torden. Samlet set for disse uger ender temperaturen en del over normalen for årstiden, mens nedbørsmængden ligger en del under normalen.      

For  uge 33 er prognoserne som vanligt mere usikre, men tendensen er, at det varme og tørre vejr fortsætter. Det ser dog ud til, at vi kan få korte perioder med mere ustadigt vejr og byger, som kan være kraftige og med torden. Temperaturniveauet ligger forsat en del over normalen, mens nedbørsmængden ligger noget under normalen.”

Så skulle du sidde og mangle en pool, så har vi hos STILCO stadig en fritstående på lager og flere soppebassiner.

Pool kemi

Er du en af dem som allerede har en pool, så vil du nok opleve at klor indholdet forsvinder hurtigt her i solen. Dem der har været på ferie oplever at swimmingpoolen er blevet grumset eller grøn.
En pool i sommervarmen kræver opmærksomhed og målinger/test flere gange om ugen, for at være på forkant med problemer.
Er du i tvivl om vand kvaliteten er god nok, eller i tvivl om hvad der skal til for at rette den op igen, så kig forbi STILCO med en vand prøve.

Vi har stadig et stort lager af klor, pH- og alle de andre kemi produkter, der skal til for at holde din pool.

Sommeren 2019?.

Ingen kan fortælle os hvordan sommeren næste år kommer til at se ud. Den Danske sommer kan jo være lunefuld, så det kan gå i begge retninger, men sidder du allerede nu og drømmer om en swimmingpool, så er det en god ide allerede nu at kigge forbi Finlandsgade 25 4690 Haslev og få en snak.
Vores montører knokler i sommervarmen for at følge med efterspørgelsen, så det er en god ide at være ude i god tid.

STILCO.

Udover swimmingpools, er STILCO også aut. kloakmester.
Og i butikken på Finlandsgade 25, 4690 Haslev finder du også et stort udvalg af brugskunst og trailere fra Variant.

Vi ønsker alle vores kunder, nye som gamle, en fortsat god sommer.